Permanente make-up laten zetten

Bent u het in de weer zijn met make-up iedere ochtend ook zo vermoeiend? Kies dan voor permanente make-up! Hierdoor geniet u direct van een prachtige uitstraling die lang blijft zitten. Als het om permanente make-up in Lelystad gaat, is Bellissimo Hair & Beauty uw aangewezen specialist. Wij werken zorgvuldig en professioneel met de beste producten.

Super mooi, super makkelijk

Permanente make-up is een redelijk nieuwe ontwikkeling in de beautywereld. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van PMU. En dat is niet zo vreemd. Dankzij permanente make-up hoeft u niet meer elke ochtend met gewone cosmetica in de weer te zijn, terwijl u toch van de mooie uitstraling geniet. Bovendien hoeft u de make-up ’s avonds niet steeds weer te verwijderen. En wilt u later toch iets anders, maakt u zich dan geen zorgen. In tegenstelling tot wenkbrauwen tatoeëren vervaagt PMU uiteindelijk op een natuurlijke wijze.

U kunt kiezen uit verschillende soorten PMU: permanente wenkbrauwen, permanente eyeliner en permanente lipliner. Daarbinnen kunt u weer kiezen uit verschillende technieken, zoals hairstroke-wenkbrauwen en ombre-lippen. Maar of u binnen de permanente make-up nu eyeliner, wenkbrauwen of lipliner wilt laten zetten: bij Bellissimo Hair & Beauty bent u aan het juiste adres!

Zorgvuldig en professioneel

Bellissimo werkt met samen met SPLENDID by Sabrina, een GGD-goedgekeurde salon voor PMU. Daarom bent u ervan verzekerd dat er gebruik wordt gemaakt van pigmenten die vrij zijn van ijzeroxides, namelijk die van Swiss Color. De pigmenten zijn zeer stabiel en verkleuren niet in de huid, waardoor het resultaat prachtig is en dat ook lang blijft. Zeker aangezien uw PMU gezet wordt door een echte specialist. Hiervoor hanteren wij de volgende tarieven (alle prijzen zijn incl. intakegesprek en 1 nabehandeling):

Intake          €25         Touch up: 10 weken         Touch up: 1 jaar
Wenkbrauwen ombre     €275     €75     €155
Wenkbrauwen hairstroke     €275     €75     €155
Lipcontour     €175     €50     €100
Infralash     €150     €50     €100
Lippen ombre & schaduw     €275     €75     €155
Full lips     €300     €75     €175
Eyeliner boven     €180     €50     €120
Eyeliner onder     €150     €50     €100
Eyeliner boven en onder     €300     €75     €200
Winged liner     €200     €75     €140

 

Interesse? Maak direct een afspraak met Bellissimo Hair & Beauty uit Lelystad door te bellen naar 085-8882154. Voor meer informatie kunt u altijd even een berichtje sturen via het online contactformulier. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze salon!

 

Hairlights, nu slechts €9,95!

 

 

Een behandeling boeken?

Gun jezelf een verwenmomentje en reserveer snel en eenvoudig online!

Contactformulier