Een verzorgende pedicure in Lelystad

Laat uzelf van top tot teen in de watten leggen en kies voor een pedicure in Lelystad bij Bellissimo Hair & Beauty. Van voetproblemen behandelen tot teennagels lakken: wij doen het allemaal voor u. Wij zijn tevens medisch pedicure, dus via de verzekering kunt u ook bij ons terecht. Ons volledig gediplomeerde en ervaren team helpt u graag!

Voeten laten verwennen

Onze voeten krijgen elke dag heel wat te verduren. Ze dragen ons continu overal naartoe. Waarom zou ze dus niet af en toe verwennen, zodat ze (en dus u!) er weer volop tegenaan kunnen. De beste manier om dit te doen, is met een ontspannende pedicure. Hiermee geeft u uw voeten en teennagels de verzorging die ze verdienen en kunt u eventuele problemen laten aanpakken. Zo’n verwenbeurt bestaat o.a. uit het volgende:

  • Nagels knippen/vijlen
  • Eelt verwijderen
  • Schimmelnagel/kalknagel behandelen
  • Voetmassage
  • Een mooi nagellakje

Uiteraard ligt het maar net aan uw wensen hoe uw pedicurebehandeling eruit ziet. Of het nu gaat om de behandeling van bepaalde klachten of gewoon even wat fijne voetverzorging. De professionele en enthousiaste medewerkers van onze pedicuresalon staan klaar om uw voeten te verwennen.

Medisch pedicure

Bellissimo Hair & Beauty is aangesloten bij ProVoet en daarmee gediplomeerd medisch pedicure. Heeft u last van voetproblemen en wilt u deze laten behandelen? Kom dan gerust bij onze pedicurepraktijk langs met een doorverwijzing via uw verzekering. Bovendien kunnen wij u dan direct voorzien van advies over waar u zelf op kunt letten en hoe u uw voeten dagelijks kunt verzorgen. Op die manier bent u zo snel en zo lang mogelijk van uw voetproblemen af.

Lijkt zo’n lekkere voetpedicure u wel wat? Neem contact op met Bellissimo uit Lelystad om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. U bereikt ons via tel. 085-8882154 of het online contactformulier.

 

Hairlights, nu slechts €9,95!

 

 

Een behandeling boeken?

Gun jezelf een verwenmomentje en reserveer snel en eenvoudig online!

Contactformulier