Dé kapsalon voor elke trend

Is het weer tijd voor een knipbeurt? Wilt u uw haarkleur bij laten werken? Of wilt u gewoon eens voor een compleet nieuwe look gaan? Bellissimo Hair & Beauty is dé kapsalon in Lelystad waar u terecht kunt voor alles voor uw haar. Wij zijn dameskapper, herenkapper en zelfs kinderkapper in één en verwelkomen dan ook iedereen graag in onze kappersstoel.

Alleen het beste voor uw haar

Uw coupe is niet iets waar u zomaar iedereen aan laat zitten. Dat begrijpen wij van Bellissimo Hair & Beauty maar al te goed. Maar aan ons kappersteam kunt u uw haar met een gerust hart toevertrouwen. Alle medewerkers van onze kapsalon zijn gespecialiseerd kapper of kapster en beschikken over alle kennis van én hart voor het vak. Tijdloos of modern, klassiek of trendy, lang of kort haar, haar verven in extreme kleuren: wij doen het allemaal voor u. Uiteraard maken wij gebruik van de beste producten en voorzien we u van professioneel advies.

Wij houden ons bovendien niet alleen bezig met haar knippen en haar kleuren. Ook specialistische bezigheden behoren tot onze expertise. Zo kunnen heren bijvoorbeeld bij ons terecht voor een vakkundige snit en kunnen (aanstaande) bruiden hun bruidskapsel door onze kapper laten doen. Wij hebben zelfs de ervaring én de ruimte voor de allerkleinsten. Bekijk hier onze tarieven:

Dames                   Heren          
Wassen/Knippen/Drogen (hand/ventilatieborstel)     €21,50     Wassen Knippen Drogen     €20,45
Wassen Knippen Föhnen kort haar (ronde borstel of styltang)  v.a   €28,85     Tondeuze/Rand     €15,20
Wassen Föhnen kort haar/watergolven  v.a   €18,35     Baard/Scheren     €10,50
Wassen Föhnen lang haar  v.a   €25,50            
Wassen Knippen Watergolven  v.a   €28,85     Kinderen      
Wassen Knippen Föhnen lang haar/styltang  v.a   €36,75     0 t/m 12 jaar     €15,75
Permanenten incl. knippen  v.a   €71,35     13 t/m 16 jaar     €17,75
Kleurspoeling  v.a   €24,10     Pony knippen     €8,-
Verven  v.a   €28,85            
High/Lowlights/Coupe Soleil  v.a   €29,40            
                   
De prijzen zijn inclusief verzorging en stylingsproducten.

De gezelligste kinderkapper

Kinderen vinden het vaak nogal spannend om naar de kapper te gaan. Daarom hebben wij een hoekje van onze kapsalon speciaal gewijd aan de kleintjes onder ons. Kids kunnen plaatsnemen in een stoere raceauto of scooter om hun haartjes te laten knippen. Dat gebeurt uiteraard met uiterste zorg en aandacht en onder het genot van iets lekkers. Is de klus geklaard? Dan mogen ze iets leuks uitzoeken uit de grabbelton. Zo maken wij een bezoekje aan de kapper echt een feestje!

Maak een afspraak met Bellissimo door te bellen naar 085-8882154 of het online contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en hopen u snel van dienst te mogen zijn in onze kapsalon in Lelystad!

 

Hairlights, nu slechts €9,95!

 

 

Een behandeling boeken?

Gun jezelf een verwenmomentje en reserveer snel en eenvoudig online!

Contactformulier